Nine-Star-Ki zielecijfer berekenen

Vul je geboortedatum in voor uitleg over de agenda van jouw ziel ( het eerste cijfer van je Nine Star Ki horoscoop ) en druk op "berekenen".

Maak kennis met jouw levensopdracht

Vanuit het verlangen van de Ene om waardering voor zichzelf te ontwikkelen is de schepping ontstaan. Om te kunnen kiezen voor zichzelf wist Hij dat de mogelijkheid om voor iets anders te kunnen kiezen noodzakelijk is en vanuit dit bewustzijn is veelheid ontstaan.
De dagenraad van de ochtend gaat over in het felle licht van de middag waarna de zon onder gaat en de nacht weer gevolgd wordt door de ochtend. Lente, zomer, herfst en winter leiden terug tot lente. We zien dat in de natuur alles in cycli verloopt en dat is voor de schepping niet anders. Eenheid leidt tot veelheid en veelheid zal terug tot eenheid leiden. Maar de bewuste keuze voor veelheid, die aan de basis ligt van de schepping, kan enkel terug tot Eenheid leiden door middel van de bewuste keuze voor Eenheid en in dit verhaal kan alleen de mens een rol spelen.

Dit geeft meteen het algemene thema weer van onze levensopdracht. We nemen deel aan het leven om er toe bij te dragen dat veelheid terug Eenheid wordt. Het algemene thema van ieders levensopdracht heeft vandoen met het loslaten van de dingen die de duale werkelijkheid uitmaken (veelheid), opdat er ruimte zou ontstaan voor de Absolute Werkelijkheid (Eenheid).
Nine Star Ki gaat er van uit dat de beweging van dualiteit naar Eenheid verloopt in cycli van 9 thema’s. Zoals lente, zomer, herfst en winter terug tot lente leiden, zo gingen de grondleggers van de Chinese klassieke filosofie er van uit dat ook ons bewustwordingsproces verloopt volgens fasen. Nine star ki geeft een beeld van een steeds terug kerende cyclus van 9 bewustzijnsfasen. De uitkomst van de Nine-Star-Ki calculator hierboven maakt duidelijk wat het hoofdthema is van onze levensopdracht tijdens deze incarnatie. Het leven geeft tal van signalen, en biedt tal van hulpmiddelen, die moeten bijdragen tot het bewustzijn van de waarde van onze Wezelijke Natuur.
Wie de waarde kent van zijn Wezenlijke Natuur kan al het andere los laten en zo wordt veelheid terug Eenheid.

 

Uw element

mijn element

Maak kennis met het potentieel van jouw jaargetal

 

I-Tjing

             I-Tjing

Wat de I-Tjing zegt over jouw aanleg energie

 

Nine Star Ki boek

nine star ki boek
Mijn boek over taoistische astrologie.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.